Kontakt / Mona / Bachs

Bachs Blomsterdråber

 
Du kan supplere din session / behandling med Bachs Blomsterremedier, som virker på følelser og stemninger.
 
Behandlingen med Bachs kan også starte med en samtale, hvor vi får afdækket dit problem. På baggrund af samtalen udvælger vi sammen de egnede blomsterremedier. Der kan blandes op til syv forskellige remedier .

Du får information om, hvordan du bruger dråberne.

En flaske rækker til cirka tre ugers behandling. Behandlingen kan fortsætte,
så længe du har behov for det.


Du vil opleve en virkning af Bachs Blomstermedicin inden for få dage.
Ved længerevarende problemer kan der opleves en kort midlertidig opblussen af generende følelser, som så herefter flader ud og forsvinder samt giver plads for mere hensigtsmæssige følelser.


Bachs Blomstermedicin kan bruges alene eller supplere andre
alternative behandlingsformer.
 
Behandlingsflaske   125,-Kr
 
Du kan se remedierne her:
 
 
 
Hvad er Blomsterremedierne ?  
 
'Sundhed er vor fødselsret. Det er den fuldkomne forening mellem sjæl, sind og krop. Det er ikke et uopnåeligt ideal, men noget så enkelt og naturligt, at mange af os har overset det.' Dr. Edward Bach

Dr. Bach opdagede 38 remedier, hvor hver enkelt remedie sigter på at afbalancere en specifik følelsesmæssig og mental tilstand. Endvidere udviklede han en kombination af fem af remedierne, beregnet til vanskelige og krævende situationer, som han kaldte Rescue Remedy (Nødhjælpsremediet).

37 af de 38 remedier er baseret på vilde blomster fra planter, buske og træer. Undtagelsen, Rock Water (Kildevand), er lavet af vand fra en naturlig kilde med helbredende egenskaber.

Hvordan virker de?
Disse blomsterremedier virker ved at behandle individet, ikke sygdommen eller dennes symptomer. De virker specielt på de følelsesmæssige områder hos den berørte person. Derfor kan to personer med samme lidelse, f.eks. gigt, have brug for helt forskellige remedier. Den ene kan resignere over for lidelsen, den anden er utålmodig. Derfor vil det være forskellige remedier, der skal bruges i de enkelte tilfælde.

Remedierne virker ikke ved at undertrykke negative følelser, men snarere ved at omdanne dem til positive, og stimulere vor iboende muligheder for at helbrede os selv og vitalisere det fysiske legeme, så det fuldt og helt kan bekæmpe sygdom og stress.

Folk behøver ikke at være fysisk syge for at have gavn af remedierne. Mange af os gennemlever tider med vanskeligheder og udmattelse, hvor negativiteten sniger sig ind. I disse perioder er remedierne uvurderlige til at genoprette balancen, før fysiske symptomer opstår.

Har de placebo effekt?
Ikke mere end anden medicin. Remedierne er meget effektive både til dyr og børn, og de hjælper skeptiske mennesker, som prøver dem som sidste udvej. Planter kan også have gavn af remedierne. Gartnere oplever, at Rescue Remedy givet ved omplantning hjælper planterne til at trives, efter de er blevet flyttet.

 
I over 70 år har disse remedier vist sig gavnlige. Gennem "mund til øre metoden” er Bach Blomsterremediers fantastiske ry spredt til hele verden og sælges i et meget stort antal.
 
De enkelte blomsterremedier er udvundet i kildevand og konserveret med cognac. Den færdige blanding (behandlingsflasken) består af vand, cognac samt de udvalgte remedier. Disse gives til brugeren i en 30 ml. pipetteflaske, hvorfra man dagligt indtager 4 dråber minimum 4 x dagligt, indtil effekt er opnået.
 
Bach Blomsterremedier kan indtages i forbindelse med et måltid. Der er ingen bivirkninger ved remedierne, heller ikke for f.eks. pollenallergikere, idet blomsterne er fortyndet så meget, at det ikke er den fysiske effekt, man opnår, men mere selve blomstens energi, som man kender det fra fremstilling af homøopatiske remedier. Remedierne kan bruges af mennesker i alle aldre. De kan ligeledes bruges til dyr og planter.
 
Et problem kan eksempelvis vise sig i form af hovedpine, søvnproblemer, mavepine etc., men der kan ligge mange forskellige følelser bag. For at finde den rette kombination må man have grundigt kendskab til de enkelte remedier. Det er her, Bachterapeutens ekspertise kommer ind.
 
Ofte er der en virkning inden for 8-10 dage – nogle gange inden for et par timer. Med Nødhjælpsremediet kan man ofte opleve øjeblikkelig gavn, specielt hvis man er i en krise.
 
Generelt er virkningen, at man kommer i balance og bliver afslappet. Når vi falder til ro, har vi sværere ved at blive syge
 
 
 
'' The patient of tomorrow ... may obtain advice and help from an elder brother who will assist him in his effort"
 
- Dr Edward Bach 1931
Mona Lindell | Wilkensvej 36, 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 27 89 83 50 | monalindell@outlook.dk