Hypnose / Tristhed

Tristhed

Der kan være forskellige grunde til at føle sig trist eller nedtrykt. Det kan være oplevelser eller at noget i personens liv er under forandring.
 
Nogle mennesker føler sig pludselig nedtrykte eller trist til mode og ved ikke helt grunden til at denne ubehagelige følelse dukker op.
 
Det kan også opleves når efteråret nærmer sig .Dagene bliver igen kortere. Lyset er der ikke så længe som i højsommeren. Naturen forandres,bladene falder af træerne osv osv.
 
Når følelsen dukker op af uforklarlige årsager følger der for det meste både tankemæssige og kropsmæssige oplevelser med.
 
Man kan begynde at gruble over livet , over ens egen rolle i familien eller om man i det hele taget er noget værd som person.
Man kan også få ondt i kroppen fordi tanker,sind og krop følges ad.
 
Følger man det negative tankemønster som kan begynde at udspille sig kan det ende med en depression som ikke er let at slippe igen, eller ligefrem fysisk sygdom.
 
Hypnose kan hjælpe med at forandre dette tankesæt og hjælpe dig på ret køl igen, give dig indsigt og lære dig at indse dit værd samt hjælpe dig til at finde ro og glæde over både livet og naturens gang igen. 
 
 
 
 

 

 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mona Lindell | Wilkensvej 36, 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 27 89 83 50 | monalindell@outlook.dk