Sjælerejse / Om Michael Newton
 
 
                 
 
 
 
                 
 
 
                 
 
 
 
 
 

Om Michael Newton

 
Michael Newton Ph.D,er pioneren indenfor dette område.
Han har brugt næsten 40 år som hypnoterapeut til at udforske livet mellem livene tilstanden.Han har opbygget et billede af sjæleverdenen gennem sit arbejde med over 7000 klienter.
 
Dr. Michael Newton’s bestseller bøger ’’Sjælerejser’’ og ’’Sjæleskæbner’’ beskriver i detaljer hans spændende arbejde og er fascinerende læsning.
 
Mange klienter beskriver deres fantastiske rejse på besøg i deres sjæls hjem. De fortæller om deres møde med deres personlige guide, sjælegruppe og beskriver de områder de kan vælge at besøge for at lære mere om og få en bedre forståelse af deres sjæls udvikling og fremskridt.
 
Dr. Newton beskriver detaljeret hvordan sjæle kan tage til specielle steder af healing for at gendanne energi mellem inkarnationer, hvordan de kan møde flere guider for råd og assistance. Han beskriver hvordan sjæle kan besøge et bibliotek af læring, vælge at møde den sjælegruppe de arbejder med i livene mellem livene og jævnligt inkarnerer med for hjælpe hinanden med at udvilkle sig.
Klienter kan også finde ud af hvordan og hvorfor de har valgt en måske ukomfortabel eller speciel krop i menneskelivet.
 
Tråden der væves gennem disse oplevelser er at der er en kærlig accept og en ikke dømmende visdom i livet mellem livene. Dette er måske det vigtigste bevis for sjæle der vælger at besøge deres personlige “Råd ” af vise væsener for at få en evaluering af deres fremskridt i nuværende og tidligere liv.
Dem der besøger ’’Rådet’’ finder altid ud af at spørgsmål bliver besvaret og vejledning bliver givet , helt uden fordømmelse og altid med uforbeholden kærlighed.
 
Denne terapi har potentiale nok til at give klienter et energifyldt og positivt skub i livet.
 
 
   
 
 
   
 
 
   
 
 
Mona Lindell | Wilkensvej 36, 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 27 89 83 50 | monalindell@outlook.dk