NLP / Tanker og følelser
 
 
              
 

Tanker og følelser hænger sammen

Mennesker, der tænker positivt, når lettere deres mål - bliver hurtigere raske efter sygdom - klarer bedre belastende hændelser - har højere livskvalitet.

Negative tanker dræner dig for energi og gør dig passiv, fordi du bekræfter dig selv i, at "det ikke nytter noget", og fastholder dig selv i negative roller og situationer. Når fokus er på det, der ikke fungerer, og dét, der går galt, opleves det, som om alting faktisk går galt. Det er bare et spørgsmål om hvornår.

En positiv tilgang, troen på, at det nok skal gå, og evnen til at finde en mening i det, der møder dig, betyder dels, at du lettere overvinder den modgang, der er, men ikke mindst, at du nyder og værdsætter den medgang, du oplever.

Øvelse gør Mester !  Du kan lære at tænke positivt. Ved at blive opmærksom på dine egne mønstre og på, hvor du lægger din opmærksomhed vil du opdage andre muligheder og måder, du kan reagere på.
 
Så snart du begynder på det negative tankemylder, kan du bevidst reagere og finde de positive tanker frem i stedet for dem, der gør dig utilfreds. Hurtigt vil du fornemme, hvordan dine følelser påvirker dig humørmæssigt, fysisk og sundhedsmæssigt. Og det, du sender ud i energien, er det, der kommer retur.
  
   
Sammenlign ikke dig selv med andre, der er altid nogen over dig og nogen under dig, men lær at værdsætte dine egne stærke sider og gode egenskaber
 
 
 
 
 
 
 
 
Mona Lindell | Wilkensvej 36, 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 27 89 83 50 | monalindell@outlook.dk