Alt,hvad der omgiver os,  alt hvad vi uafvidende strejfer  alt , hvad vi berører uden at mærke det   alt, hvad vi møder uden at opdage det, gør sin virkning på os, hurtigt, overraskende og uforklarligt.

 . De Maupassant

 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjælerejse - Livet mellem Livene

Vil du udforske og finde svar på dybereliggende spørgsmål som f.eks: 
 
Hvem er du som sjæl ?
Hvad sker der efter døden ?
Hvem er dine sjælevenner ?
Hvorfor valgte du dette liv ?
Hvad skal du lære ?
Hvordan er dine karmiske forbindelser ?
 
Du kan udforske de informationer du bærer inderst inde og hente dine sjæleerindringer frem fra dit sind.   
Du kan finde ud af hvad der sker når du er hjemme i sjæleverdenen og hvad der gik forud for dine valg omkring nuværende liv.
 
Du kan mødes med din sjælegruppe og din vejleder,mødes med ældre vise væsener som evaluerer din udvikling som sjæl i dine tidligere inkarnationer og giver dig råd omkring din nuværende inkarnering som menneske.
Du kan besøge akashabiblioteket som rummer alle oplysninger om dig. 
 
Sessionen
 
Sjælerejsen foregår i hypnose som er en ændret bevidsthedstilstand, hvor du er vågen men behageligt afslappet, med fokus indad imod de erindringer som findes i dit sind. 
Du vil være på forskellige stadier i afslapning / trancedybde,men vil på alle stadier være istand til at opleve og fortælle. 
Jeg vil hele tiden hjælpe dig med at fordybe din afslapning. 
 
Vi starter med en afslapningsøvelse samt visualisering af natur.  
Efterfølgende opvarmningsøvelser består i enkelte positive eller neutrale barndomsoplevelser i dit nuværende liv.
Så føres du igennem fostertilstanden videre til dit sidste tidligere liv.
Dette tidligere liv besøges ganske kort, og efter sidste dag og døden i det liv er du i sjæletilstanden imellem dine liv.
Du vil stadig være vågen ,men behageligt afslappet,og kan nu lade dit sind og sjælsbevidsthed hjælpe dig videre på vejen hjem til sjæleverdenen.
Rejsen slutter, når du som sjæl har oplevet og genset det der var brug for.
Det kan være din guide der bestemmer hvornår besøget i sjæleverdenen er slut.
 
Visualisering
 
Visualisering er tæt forbundet med begrebet: ”mentale forestillingsbilleder”.
Man kan kalde det ”at falde i staver” eller ”fantasere”. Det er dine indre oplevelser som fører dig gennem denne dejlige oplevelse af hvem du i virkeligheden er.. Oplevelser og billeder kan være lidt utydelige i starten, men bliver oftest tydeligere efterhånden som sessionen skrider fremad.
 
Vi kan allesammen forestille os noget, men vi gør det på hver vores måde. Nogle mennesker ser billeder i sig selv når de tænker på oplevelser tidligere i deres liv, mens andre mere fornemmer en bestemt tid eller oplevelse.
 
Det vigtigste er at du hele tiden fortæller mig om det du oplever igennem hele forløbet. Du fortæller og jeg stiller spørgsmål . som f.eks : er du inde eller ude ? hvad sker der ? hvor er du ? fortæl mig mere...
Når jeg stiller dig et spørgsmål skal du bare sige det allerførste der falder dig ind uden at tænke over det og analysere. Hvis du gør det ,vil dine indre billeder /oplevelser bliver tydeligere efterhånden som sessionen skrider fremad. 
Tro på dine egne evner, brug din nysgerrige sans og stol på at dit sind rummer alle de oplevelser og erindringer du nogensinde har haft i dine liv og i sjæleverdenen.  
Det er min erfaring at sjæleverdenen er parate til at hjælpe os i hele sessionen. 
 
Det er vigtigt at du tillader dig selv at være åben og droppe kontrollen samt forventningen om hvordan sessionen skal være. Har du læst MN s bøger kan det være en god inspiration, men også en forhindring.Besøg hjemme i sjæleverdenen har fællestræk og ligheder,men alle sjæle er unike med hver sin historie.
 
 
Forberedelse
 
Sessionen kræver forberedelse da den er baseret på samarbejde imellem dig og mig. Du kan evt.starte med at lytte til disse lydfiler, der indeholder lidt intro om sessionen ,øvelser i visualisering samt en lille guidning hvor du kan høre min stemme og min måde at guide på. 
  
Hvis du ikke er vant til at visualisere/ forestille dig noget kan det være en god hjælp at starte med en hypnosesession hvor du kan øve dette samt opleve at  være behageligt afslappet. Du kan også starte med en regression til tidligere liv.
 
 
Til sessionen bedes du medbringe:
  
En seddel med navne på 6-10 personer, der har / har haft betydning i dit liv, samt 4-6 lidt dybere spørgsmål, du ønsker svar på.
 
Du får mulighed for at tale med din guide, dine sjælevenner og ældre vise væsener, imens jeg er stille. Inden vi afslutter sessionen sikrer jeg mig at du har fået svar på dine spørgsmål.
 
Alle sessioner er individuelle,du får de informationer du er parat til og har brug for. Jeg sørger for at du føler dig godt tilpas og tryg under hele forløbet. 
Efter sessionen sikrer jeg mig at du er helt vågen, har det godt og er klar til at tage afsted igen.
 
Det er bedst du vælger at få din session på en dag hvor du efter sessionen har mulighed for at slappe af. Der vil være noget at reflektere over.
 
Du kan opleve en dejlig session, hvis du et åbent sind og er klar til at få en god oplevelse. 
 
Sessionen  varer ca. 3  1/2 - 4 timer . Den optages og du får sendt lydfilen via wetransfer.  
 
Sjælerejse Pris:  2.400,-Kr
 
Klienter melder tilbage efter en session, at de har fået mere forståelse for deres ophold i denne fysiske verden, og at kontakten til sjæleverdenen har skabt positiv forandring i deres liv.  Klienter siger
 
Jeg vil meget gerne være guide på din rejse hjem.
 
Jeg er certificeret af Michael Newton i 2007.
 
 
 
 
 
 Uanset hvilken vej du går,
kan du ikke undgå at komme hjem.
 
   - Et med Gud - N.D. Walsch
 
 
 
 
 
Sjælegruppe
 
 
 
 Vise ældre væsner
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.monalindell.dk | Wilkensvej 36, 2000 Frederiksberg - Danmark | Tlf.: 27 89 83 50