Tidligere liv regression

I en behagelig afslappet tilstand kan du rejse tilbage i tiden til din fortid. Du kan opleve flere liv. Du kan få indsigt omkring dig selv og dine roller i tidligere tider og steder og i dine relationer til andre.  
 
Det være en spændende oplevelse at få indblik i hvem du har været, hvad du har oplevet ,hvor i verden og i hvilken tid. Du kan opleve erindringer om dig selv i en anden tid ,et andet sted og i en anden krop. Måske kan du også genkende personer som også er medvirkende i dit nuværende liv.
 
Har du i dit liv et mønster som er svært ved at slippe af med, kan dette være fra oplevelser eller noget som ikke er lært i tidligere inkarnationer.Derfor kan denne regression også være helende og følelsesforløsende. 
 
Sessionen er baseret på vores samarbejde.
Vi starter med en kort samtale.Herefter guider jeg dig til en behagelig afslappet tilstand hvor du kan bruge din unike forestillingsevne og genkalde dig dit sinds erindringer og oplevelser  i tidligere liv.
 
Du sover ikke,men kan tale med mig og fortælle om det du oplever. Du skal ikke tænke men bare svare det aller første der kommer når jeg spørger dig om noget. 
 
Jeg prioriterer at du føler dig tryg og godt tilpas gennem forløbet.
 
Efter sessionen sørger jeg for at du er vågen og klar og har det godt inden du tager afsted igen.
 
Session ca. 2 timer   1.300,-kr
 
 Du får tilsendt lydfil af optagelsen.
 
 
 
Næsten ethvert menneske der dør,
dør ikke for første gang.
 
     - Et med Gud - N.D. Walsch
 
     
 
 
 
www.monalindell.dk | Wilkensvej 36, 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 27 89 83 50 | mail@monalindell.dk