Alt,hvad der omgiver os,  alt hvad vi uafvidende strejfer  alt , hvad vi berører uden at mærke det   alt, hvad vi møder uden at opdage det, gør sin virkning på os, hurtigt, overraskende og uforklarligt.

 . De Maupassant

 
 
  
 
 
 
 
 

LBL Sjælerejse - Livet mellem Livene

 
Vil du udforske og finde svar på dybereliggende spørgsmål som f.eks:
Hvem er du som sjæl ? Hvad sker der efter døden ? Hvorfor valgte du dette liv ? Hvordan er dine karmiske forbindelser ? Hvem er dine sjælevenner ?
 
Du kan udforske de informationer du bærer inderst inde og hente dine sjæleerindringer frem fra dit sind.
 
Kontakten til dine sjæleerindringer sker i progressiv hypnose hvor afslapningen forstærkes gradvist igennem sessionen.På denne måde skabes kontakt til din indre viden om din udødelige sjæl og spirituelle unikhed. Sessionen er følelsesforløsende, healende og kan give dig et helt nyt syn på dit liv.   
 
Du kan finde ud af hvad der sker når du er hjemme i sjæleverdenen og hvad der gik forud for dine valg omkring nuværende liv.Du kan mødes med din sjælegruppe og din vejleder og få en evaluering af ældre vise væsener om din fremgang som sjæl. Du vil få større overblik af dig selv som den sjæl du er.
 
Det er bedst du vælger at få din session på en dag hvor du er udhvilet og hvor du efter sessionen har mulighed for at slappe af. Måske vil du være en smule træt og der vil være noget at reflektere over.
 
Sessionen er baseret på samarbejde imellem dig og mig. Den kræver lidt forberedelse fra os begge.Du bedes lytte til disse intro lydfiler så du kan forberede dig på at slappe af  og vænne dig til min stemme via en lille guidning
 
Til sessionen bedes du medbringe: En seddel med navne på personer, der har / har haft betydning i dit liv, samt 4-6 lidt dybere spørgsmål, du ønsker svar på.
 
Alle sessioner er individuelle,du får de informationer du er parat til og har brug for. 
 
Vi starter med en kort samtale, herefter kan du lægge dig på briksen og slappe af. Jeg guider dig via Dr Michael.Newtons metode. Jeg sørger for at du føler dig godt tilpas og tryg under hele forløbet.
 
Efter sessionen sikrer jeg mig at du er helt vågen, har det godt og er klar til at tage afsted igen.
 
Du kan opleve en dejlig session, hvis du har et åbent sind og er klar til at få en god oplevelse. 
 
Sessionen varer ca 3- 4 timer .Den optages, og du får tilsendt lydfil eller cd.
 
Pris 2.400,-kr
 
Klienter melder tilbage efter en session, at de har fået mere forståelse for deres ophold i denne fysiske verden, og at kontakten til sjæleverdenen har skabt positiv forandring i deres liv.  Klienter siger
Jeg vil meget gerne være guide på din rejse hjem.
 
Jeg er LBL Terapeut, certificeret 2007 af Michael Newton 
 
 
 
 
 Uanset hvilken vej du går,
kan du ikke undgå at komme hjem.
 
   - Et med Gud - N.D. Walsch
 
 
 
 
 
www.monalindell.dk | Wilkensvej 36, 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 27 89 83 50 | mail@monalindell.dk