Hypnose / Coaching

Coaching

 
Coaching er samarbejdet imellem dig og mig.Du bliver bevidst om hvad du virkelig ønsker på kort eller længere sigt og hvordan du opnår dine mål.
 
Det kan være at opnå noget som har syntes at være umuligt for dig, måske komme igang med et karriere forløb eller noget helt  andet. Coaching kan også hjælpe dig til at forbedre dine evner til at gå til eksamen, komme succesfuldt igennem en præstation.Til at være succesfuld med de egenskaber. du har. Du kan få bedre selvværd og tro på dig selv.
 
Hypnose og coaching er stærke redskaber som virker perfekt sammen.
 
Session 1-1,5 time 900,-kr  
 
 
 
De beslutninger, du tager gennem en enkelt dag, uanset hvor ligegyldige de ser ud, skaber det liv, du lever. Hvis du lever med en følelse af utilfredshed, påvirker det hele din tilværelse, også din sundhed.Det begrænser dig i at opnå det du ønsker. 
 
Det er aldrig for sent at starte på forandring i dit liv. Selv små skridt i en ny retning kan være starten til noget mere tilfredsstillende. 
 
Du har måske brug for at bryde med vaner og begrænsninger for at nå dine mål.
Via hypnose skabes den forandring du har brug for,du finder du dine personlige ressourcer, motivation og styrke til at gennemføre det du har sat dig for.
 
Trin 1:Skriv din historie om
Trin 2: Kom ned til de virkelige problemer
Trin 3: Find din indre styrke
Trin 4: Omdefinér hvad der er muligt
Trin 5: Overgå dine forventninger
Trin 6: Skift dit trossystem ud
Trin 7: Gør dit gennembrud til dit eget.

 

           

   
'' Et mål uden en plan - er en dagdrøm''
 
                Dr. Richard Harte
 
www.monalindell.dk | Wilkensvej 36, 2000 Frederiksberg  | Tlf.: 27 89 83 50 | mail@monalindell.dk